lördag

Haft lite bloggtorka på sistone..

Mycket på gång just nu, har tagit det lugnt medans maken jobbat i sthlm men nu har han semester 1 vecka så vi ska jobba intensivt med nya huset för att sen ta det lugnt igen när han är åter på jobbet igen.
Haft det härligt med sol och umgänge i Vadstena med Bennies familj + syskon med resp och barnen! Blir ett riktigt aktiv vecka nästa år med 3 st barn som är 1 o halvt år och en på 3 och halvt år :)

Ibland trodde man att man hade flera nära vänner men hade tydligen fel :) Alla tycker nog olika om hur bra vänskap är osv.. Är nog skicklig på att göra saker helt fel.. Har varit lite frånvarande också, ska bli ändring på detta. Men svårt att finnas till när man själv är helt slut och så mycket att tänka på. Ha överseende med det tack ni snälla! Ni vet inte hur jag har det så kom inte och spela att ni lider med mig.

Ska bli skönt att flytta och börja om på nytt! Läääängtar! Är så glad att jag har så genomsnälla svärföräldrar som ställt upp så mycket för oss när mina EGNA föräldrar inte har tid med mig längre. Bara när de vill vila från Jade så hör de av sig och dumpar henne hos mig.. Bonzai ska ev bli utlånad i ca ett år, får veta nästa vecka. Kommer att sakna honom..


Aimee o Bianca är helt fantastiska ungar, pi stolt över dom! miljontals kärlek till er! Bianca har förändrats mycket från att vara en lugn och soft unge till en som bara vill röra på sig hela tiden. Står utan stöd några sekunder, kryper fullt och det har hon börjat sen i Vadstena. Hon är så mjuk i kroppen också så det är extra goos att gosa med henne! Hon får styrketräna sen med tiden :) Alla barn utvecklas så enormt OLIKA, så man kan verkligen INTE jämföra. Vänta tills barnen fyllt 2 år så ser man att alla barnen oavsett när de fyller på året har kommit ikapp varandra. Tex Aimee som föddes nästa sista dag av året har kommit ikapp alla i hennes ålder som tex föddes början av året. Nu gosar Bianca med kudden som ligger på golvet så hon tar nog en tupplur snart:) Aimee sover fortf, så därför passade jag på att skriva lite långt inlägg.

Vet inte när nästa inlägg kommer, tror det handlar mest om huset då när vi ska starta med det. Än så länge är tvrummet helt klart, vårt sovrum och barnens sovrum är det bara dörrar till garderob och golvläggning som är kvar sen kör vi igång med nästa rum! troligen köket + hallen.. får se! Vi som ville köpa ett färdigt hus som bara att flytta in, men denna hus vi köpt har så stort potential att bli en fantatisk hus för ett bra peng så vi kunde inte låta bli att slå till! Så det blir en del fix med huset nu igen som vi gjorde med nuvarande hus! Blir nog inte lika fort när vi inte får så mycket hjälp som vi fick med nuvarande hus. Men jag hjälper mycket mer till nu eftersom barnen kan leka m sig själva nu eller ta tupplur undertiden!

Det som vi ska göra med huset är att riva köket o göra ett nytt kök, sen fixa alla tapeter och tak i hela huset för de som bodde innan oss rökte inne så det doftar tobaksrök därinne. Det som var vitt förut är gult nu. Och så är det mycket större hall det är i nya huset än vi har nu.. gud så skönt! kan tom parkera 2 barnvagnar i entrehallen som vi inte ens kan göra nu. Dubbelgarage och gästhus har vi även också och en sliten charmig lada! En enormt fin trädgård har vi fått på köpet, även en tennisbana :) Ok, nu kom Bianca och tar min uppmärksamhet så det får räcka..Ska ge henne frukost nu med bröd o leverpastej.. hennes favorit!

puss på er mina nära o kära!
Sofia, Devins & Daisys mamma
2011-08-13 @ 09:30:40
URL: http://mujerguapa.wordpress.com

Härligt du skriver, du skriver alltid bra. Saknar dig ännu mer.. Pusspuss

JooBoo
2011-08-13 @ 10:32:20
URL: http://jooboo.blogg.se/

du vet väl att jag o jonas finns!! :P vi ställer upp mer än gärna när vi har inte nåt eget att pyssla med ;)

ääääääälskar erat nya hus, syns litet men är pi stort inne!! wow!! :D

selin
2011-08-13 @ 20:12:49
URL: http://lukenda.blogg.se/

ahh! härligt inlägg som vanligt ;) saknar dig ännu mer då! :) äh, klart kan du inte ha tid för allt och alla! och det är ju så när man har barn och allt annat att tänka på, men mig har du ändå kvar oavsett!! ;) <3 puss puss på dig sk syrra ;)

Sofia
2011-08-14 @ 00:30:17

Det ska bli jättespännande att besöka ert hus sen! :) hoppas redan om 2 veckor! ;) "Du vet väl att vi inte behöver höras av till varandra mycket men ändå vet att vi finns där". Så ska vänner vara tycker jag. det ska inte vara tvungen att tjata, utan att det känns så naturligt. Det är mest skönt i längden i vänskap spec när man blir äldre, som barn, hus, jobb finns i bild. Sköt om er alla! maaassssa kramar!

Malin
2011-08-15 @ 17:06:59
URL: http://eillam.blogspot.com

Senaste kommentaren av Sofia var klok, precis så ska en vänskap vara. <3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

.

RSS 2.0