4 år

Idag har jag och Bennie varit gifta i 4 år, tiden går verkligen fort. Nu har vi 2 underbara flickor som vi älskar över allt annat!
Mycket har hunnit hända under dessa 4 åren, ska bli spännande och se vad som händer kommande åren!
Är lite orolig över ifall jag skulle få vattkoppor snart, googlat fram lite om det och det sägs att om man får det som vuxen så får man säga till direkt till vc och få medicin som hjälper att bromsa det lite så man inte blir så jättesjuk.
Annars får man bara ännu fler prickar och klåda längre tid än de yngre. Nåväl, får se sen om jag fått det eller inte. Min mamma kunde inte ge ja eller nej om jag fått det när jag var liten.. blägh för hennes minne..

Barnen har inte fått det ännu, bara och vänta ut tiden och se om de får prickar snart. Lite synd med fel tillfälle när man ska åka ner till skåne.. Får se på fredagmorgon om vi är hela, men tänk om man får det under helgen så blir det bara förstört..Vet inte heller om man får medicin i en annan ort som man inte är inskriven i.. Får se hur vi gör med det.. Nog med det nu :)Aimees bästis Elvira fyller 2 år idag, stort grattis till henne! <3

söndag

Hemma nu från Häggeby, haft det mysigt hela helgen. Prästen som döpte Lea hade vigt oss för 4 år sen, han mindes oss tydligt, det var kul! Nu är det bara en dop kvar nästa helg sen är det nog inga fler vi är bjudna till.

Blir kul med skåne i midsommar, men det beror också på om vi hunnit få vattkoppor så stannar vi hemma men hoppas vi får det efter helgen istället :)
Jade är numera hemma hos föräldrar nu och kommer tillbaka hit på onsdag.

Man har fått ett så stort sug att sy kläder, mestadels till barnen. Men måste bara hitta en ställe där man kan ställa symaskinen som kan ligga kvar så det blir lättare att fortsätta om man måste avbryta eller något. Annars tappar man snabbt suget igen. Inte roligt att plocka ner och upp igen flera gånger.
Ska även kolla i tradera och förhoppningsvis hitta symönster..

Med barnen är det bara fint, de e nöjda att vara hemma, leker med sina leksaker som de saknat (: Bianca håller på att få tandsprickning, man ser tanden precis under huden..

Aimee är väldigt duktig med att vara blöjfri, både dagtid och nattetid. Vi tog en precis rätt tillfälle då allt gick så lätt och smidigt.


Nu ska jag nog kolla i kylen o frysen efter något ätbart som vi kan få i oss till middag idag. Glömt vad vi har hemma :) Imorgon kommer ny vecka med Linas matkasse, den sista innan sommaruppehållet..Blir spännande!!

.

RSS 2.0