ej kontakt m omvärlden..

Bojkotta telefonen och alla välmenande SMS Jag slutade att kommunicera med omvärlden. Under normala omständigheter njuter jag av att fördriva tiden med vänner, men jag blev helt enkelt så trött av alla välmenande (och irriterande!) sms och facebookinlägg från vänner som ville höra om något hade hänt. Varför fattar folk inte att man helt enkelt skickar ett sms, när någonting händer? Dessutom hade jag varken något intressant att berätta eller lust att höra om deras liv, när det är så här..

Med på köpet så får man jädrans ont i ryggen, har varit och besökt förlossningsavd pga mindre rörelser fr bebisen och kollat med ultraljud, allt såg bra ut. Huvudet ligger nere och är redo säger dom, haha tänkte jag bara. Så har jag hört flera gånger nu. Ctg-datorn var nyare än vad det var för 2 år sen. Hjärtslag var det härligt o se på, men vill hellre träffa bebisen.
Om man inte vill ha kontakt med omvärlden så kommer det bara sms eller inlägg om man nu åkt in, så därför kommer jag in då och då för att tysta folk med att jag är hemma fortfarande med den gigantiska magen som jag nästan avskyr nu ;)

Har ju också en snart 2 åring hemma så det blir aldrig lugnt hemma.

Ok, det var nog allt. Skriver nog inte mer i bloggen förrän allt här är över..

15 nov..

Nejnej ingen bebis ännu ;) Det är nog enda fråga alla ställer mig när de råkar på mig i msn eller så. Jag lovar o höra av mig när vi fått ut bebisen!
Mår rätt bra, fast igårkväll blev mina fötterna rätt feta, det har jag aldrig fått tidigare, inte med Aimee heller. Det var inte trevligt faktiskt! Så fula! haha

Har inte planerat så mycket denna vecka förutom mötet på dagis på onsdag och bilbesiktningen på torsdag.
Trist väder just nu, regnar..Usch! Men kylan och snön sägs komma igen snart. Hoppas det kommer lagomt till första advent som blir i sista helg i november, trodde först första helg i dec men hade fel ;)
Tycker så mycket om julstämning, så fridfullt och varmt!

Känns fortf konstigt med bara Bubbel, ska nog skaffa en kompis till honom en dag framöver..


Önskar ha alla mina vänner här hos mig och snacka ihjäl oss ;)

Puss på er mina nära o kära!

torsdag

bör egentligen inte sitta här o surfa, ska baka lite så man har något att bjuda på gäster som kommer senare idag ;)

kommer in i v 40 (39+0) idag, undrar nu när bebisen har tänkt komma ut. Vore skönt med ett bestämt datum så man kan planera mer ;)

magen hänger rätt bra nu, skönt o andas perfekt igen ;)
I helgen ska man nog ta det lugnt och ev träffa lite vänner så man kan fördriva på tiden

Bubbel har det bra nu, varit på långpromenad igår med Elenor, Nicole och hunden Alfred. Det funkade bra med Bubbel och Alfred, de skuttade i snön.. Bubbel blev rätt trött efteråt, lite dålig kondis nu men ska bli bättre när jag fått ut bebisen ;) Han behöver komma i form igen, bra när de börjar bli äldre också. Bubbel var så nöjd med allt igår, ligger nu i soffan och sover, solen skiner på honom..Skönt med lite värme tycker han nog..

Men när man kom hem så fick man så jädrans ont i blygdbenet och i högra häl..Går nog snett och som en pingvin när det trycker på därnere..

Nä nu måste jag gå o kolla i kylen vad för ingredienser man har så man vet vad man kan baka ;)

Puss på er mina nära o kära!

.

RSS 2.0