hej igen

ja nu kan man passa på att skriva lite medan lillan sover..

i tisdags fick man hembesök fr BVC, det gick toppen. Fick tolk som var med när vi var på husvisning här innan vi köpte huset så hon fick se hur huset hade förändrats sen hon var här sist.
Allt såg bra ut med Aimee.

veckan gick hur fort som helst..
ska spola fram lite tills igår,

mamma o moster kom igår och hälsade på, de sov över tills idag. de var så glada att få träffa Aimee igen, sist de sågs var ju då hon var nyfödd..
igår var det bara mys med A, idag åkte vi till wadköping och promenade lite alla vi utan maken för han jobbade.
sen följde jag med och lämnade mamma o moster vid affären myrorna, de ville kika in..sen efter det åkte de hem, jag åkte hem direkt när jag lämnat dom, de åkte efter mig i eget bil. Jag ville inte vara i folkmassa med Aimee ännu.

imorgon ska man vara på audiologen och testa hennes hörsel, sen är det raka vägen till Bvc i Kumla o väga henne. lite stressigt blir det nog imorgon.
nåväl fixar d ;)

aimee e snorig fortf, det tar tid innan hon blir helt frisk igen.

ok nu vaknade aimee och vill nog ha lite uppmärksamhet..

sköt om er allihopa!

God morgon

Nu har det blivit kallt igen, suck, vill verkligen gå ut med Aimee och promenera..Får väl vänta tills det blivit varmare igen, luften är mycket torrare när det är kallt ute så är det inte så lämpligt att gå ut med bebis ut.

Varit hos BVC i förrgår, det gick bra. Hon väger 4200 g nu, kul att hon växer ;) kanske mest i bredden ;)
Provat med napp till henne, det verkar nog fungera bra. Jag kan ju inte precis vara en levande napp till henne.
Provat både latex o silikon men hon verkar tycka bäst om silikon..

Ska installera in nya skrivaren till datorn som man fick av svärföräldrar så man kan printa ut några bilder, det är allt i ett skrivare.. fick även fotopapper..
Ska försöka komma igång med photoshop, vill ha några personliga bilder att sätta upp härhemma..
det enda som saknas är en digitalt systemkamera, men får nöja med min enkla digitalkamera..

En hälsning till er fr oss.. ;)
puss på er!

Onsdag

Varit på Bvc idag, Aimee vägde 3990 g, och 53 cm, hon vägde 3660 g den 2 jan. Skönt o veta att min mjölk duger bra för henne ;)
Navelstump var ganska lös i 2 dagar sen så idag när jag bad henne på bvc att hjälpa mig kolla om navelstump ser bra ut, när jag skulle ta av bodyn så hade den fallit av, skönt att slippa den! Till helgen kan man bada henne, ska bara inskaffa badbalja först.

Allt har gått bra, hennes sömnrutiner är inte stabila ännu så hon sover hela natten sen nästa natt e hon vaken för det mesta sen nästa natt sover hon hela natt.. lite rörigt så jag är rätt trött, är dålig på att sova på dagen medan Aimee sover.. Vill göra nåt annat istället..
Har på mig vigselringen nu vilket är så skönt o få på den igen ;)

Sköter oxå om grannens hästarna medan de e bortresta, det var tungt i början men nu börjar det gå bättre.
Barnvagnen går kanon, men va dålig med luft i däcken så Bennie har nu fyllt dom m mer luft så ska man ut imorgon och promenera om det inte är alltför kallt ute..

Ska bli kul o se topmodel ikv, inte hittat nån favorit ännu.. men det kommer nog!

puss på er!

.

RSS 2.0