83-04-20

Ja som rubriken löder så är man 1 år äldre idag. Dagen började rätt så simpelt eftersom det regnade en massa.. Men har iaf åkt med barnen till mataffären och handlat inför helgen. Blir flygande jacob idag tycker jag! Har även bakat chokladkaka med Aimee medan Bianca sov ute i verandan.
Hoppas den smakar bra!! Ligger i ugnen och är klar om 10 min.
Svärfar o jokern kommer idag! Imorgon kommer min familj hit och firar lite. Ska bjussa på en tårta! Tur det var erbjudande på jordgubbar idag, 10 kr per pkt! Så ni kan nog gissa vad för smak det blir på tårta imorgon!

Ska dra ett sväng m hundarna först till göljestigen imorgon innan det blir full rulle härhemma.


Är så otroligt tacksam med det jag har idag! Underbar make, 2 fantastiska vackra döttrar, 2 supergoa pudlar, trivs så bra här i Asker, ja, kan inte begära mycket mer! Det som saknas är jobb till mig, utomlandsresa och dressyrtävlingar!

14/4

Nu passar jag på att blogga lite när Bianca ligger här i soffan och sover en stund, Aimee sitter bredvid och tittar på barnprogram på tv.

Har varit på Fiskingegård och tittat på olika höns o tuppar. Gås fanns även på plats, det jag inte visste var att de hade tänder! Såg rätt vassa ut.. Bianca var helt tokig, gick till alla burar och stack in handen. Ingen rädsla alls!
Aimee var lite försiktig, men väldigt intresserad av dessa fjäderfä!
Ska nog ha höns härhemma en dag sen! Smaskigt m ägg och barnen får lära sig så mycket av att ha djur hemma.

Det här med ridning går så trögt, funderar på att gå med på ridskolans privata lektioner på deras ridhästar. Vill rida på många olika hästar, man lär sig fortare också. Ha fasta dagar då man ska rida ordentligt!

Har gått på möte hos AF, är nästan inne i SIUS nu och ska bara skriva på underlag på onsdag sen ska man börja med att dom ska lära känna mig, samtidigt ska jag gå på kurser om att starta eget. sen får vi se hur det ser ut för mig framöver! Tror att det blir jättebra!

Ska snart åka o köpa ny kettlebell, glömde min hemma hos Sofia, så typiskt!
Måste träna mycket mer! Ska bara bli 100% bra igen så skall jag börja träna igen!

Ansökt om taxi till barnen, har fått besked men vet inte hur det gått för pappret finns på förskolan! Ska dit på tisdag samt lämna barnen om de nu e friska då :) så skall man passa på att se hur det gått med ansökningen.. Vore skönt om taxi kunde ta hand om lämning o hämtning så jag kan söka jobb utanför Örebro. Ok, får nog räcka just nu. skall forska lite på nätet om min framtida jobb.

.

RSS 2.0