Kärlek

Mitt stora kärlek går till Bennie, Aimee och bebisen i magen.


Jobbigt med all känslor nu som blommar ut, blir ledsen, arg eller irriterad lite för lätt just nu. 
Känner mig ensam här, önskar ha några vänner härhemma hos mig just nu och umgås.  

Det är mycket som måste göras i huset också som också är en del av att jag är lite frånvarande just nu, vet inte varken hur och vad man ska börja med.
Har man sattit igång så rullar det lättare på.. Det är övrevåningen som måste börjas nu så Aimee får sitt eget sovrum och vi får plats med en bebis till ;)

Den här helgen är jag ensam med dottern, herren i huset är i Katrineholm med sina vänner och kör cross. Hoppas bara att han kommer hem helskinnad imorgon ;)

Det är ganska jobbigt med olika dagar nu med sol och kyla. Inte konstigt att många blivit sjuka nu. Jag svettas så fort jag är i solen i typ 10 min nu.

Det var ju en trist inlägg idag, men nåväl ni bestämmer själva om ni vill läsa eller inte.
Hemma igenHemma igen från Vadstena camping där vi varit sedan tisdags med Bennies fam och syskon med resp.
Har varit väldigt mysigt, varit och gått i 2 dagar i Skänninge Marknad, sen en dag i stan. Det kändes i blygdbenet och ryggen så jag får tydligen foglossning denna graviditet också. Inget jag ser fram emot!
Hade inte köpt så mycket från marknaden, bara smågrejer typ honung, strumpor och snacks.
Åt väldigt goda färska nykokta kräftor en kväll, de var så himla goda och smaskiga!
Aimee är sjuk i hosta och förkylning men för varje dag blev hon bättre. Nu inatt sov hon hela 12 timmar utan avbrott för hostan. Känns verkligen skönt! Hon tar sin medicin Mollipect helt självmant imorse, ibland är det bra att vara hemma där hon är arbetsvillig ;)


Imorgon är det precis 100 dagar kvar. sen är det bara tvåsiffrigt. ;)
Blir så roligt när Bennies bror ska bli pappa i oktober, vi november och sen i februari ska Bennies syster få barn också. Blir 3 barn inom halvåret, blir verkligen spännande! Ser verkligen fram emot det!

Idag blir det nog lugn dag, imorgon börjar Bennie jobba igen efter en vecka semester. Han ska ta semester igen snart.

Vi ska försöka komma igång snart med att göra vindvåning till vårt sovrum så att alla får plats sen med sina sängar ;) Kommande bebis ska sova i vårt sovrum och Aimee får sin egen sovrum. Blir spännande och se hur det kommer att gå. Ska byta om galler däruppe och sätta dit barngaller så att Aimee inte ska kunna gå ner när vi ligger och sover. Lite läskigt med trappan.
Ska nog göra ett skiss snart och bestämma med vvs och elgubben med att dra el och vatten till elementen.

Sista vecka hemma med Aimee sen ska hon börja på dagis igen efter en månads semester.

Nä nu ska jag nog fortsätta med tvätten, det ligger massa högar med smutstvätt i tvättrummet.puss på er mina nära o kära!

Längtar just nu efter att vännen Ellis ska föda ;) då ska det handlas bebiskläder!

Några bilder från sthlm då vi var där helgen innan vi åkte iväg till VadstenaPremiäråktur med pendeltåg till stan för att kolla in i pridefestivalen. Hon tittade på en man som sov. Hon ville väcka honom men nej det fick hon inte göra ;)


Väntar på bilder från Aimees faster Ida som togs i Vadstena ;)

.

RSS 2.0