26 november

Igår fyllde Söta Sofia år, hoppas din dag var super! GRATTIS BRUDEN!
Idag fyller min bästa lillasyster år, hoppas hennes dag blir super! GRATTIS TJEJEN!

tycker verkligen att novembermånaden är så rekordsnabb! redan snart slut på månaden..
december, ja det blir en mycket händelser under denna månad, Bennies bror fyller år, Svärmor fyller år, julafton, Aimees 1 årsdag och nyår.. Ska inte snacka om januari, många i vår familjer fyller år oxå.

Aimee har fått släng av förkylningen igen, typiskt för småbarnen som får förkylning så lätt men medan de får det så byggs deras immunförsvar sig starkare. Hon har även fått sin vaccin mot svininfluensa, hon ska få sin andra dos under v 50.  Jag och Bennie diskuterade för några par dagar sen om svininfluensa, önskade att den inte fanns.. Nåväl, influensan måste nå sitt topp innan den avtar, det hoppas man iallafall, men det snackas om en starkare sådan som blev muterat.. mm.. nä skit i det..

bara några dagar kvar tills man kan börja julpynta, ska bli jätteroligt! Har några tidningar som hade så bra idé att pynta, ska prova o se om jag lyckas också! Ska nog ta fram julsaker snart och se vad vi behöver inhandla.

Ska kanske kolla på en kökssoffa idag, igår bytte man bord till den gamla igen som jag hade tidigare, ville ha mindre bord igen, den vi hade sist var så gigantisk.. längd är inte farligt men bredden.. ja lite för bred..Jag kunde knappt nå Bennies hand :D
Hittade en annan bord som jag använder som skötbord nu, helt nöjd nu!
Stolarna är jag fortf missnöjd med, ska kolla om det finns billiga stolar ute på nätet..
Annars får jag ta det som jag har hemma, lite olika stolar men äh det funkar!

Vi ska även byta mark snart, ska bli så skönt och slippa den skogstomt vi har en bit härifrån. Större får vi också på köpet ;) Får ta mig ut i skogen snart och leta efter en julgran som vi får ha hemma. Tycker bäst om riktig för det känns mer riktig julkänsla då och se till att slänga den i tid innan den tappar all barr. Jag brukar ta in en ganska sent då den fortf är "färsk" till julafton.

Har inte hittat nån spisinsats så vi kan elda och njuta av brasan..

Mammaledighet är slut snart också så man får ta i kragen och söka jobb.. Blev uppsagd fr mitt gamla jobb, inte mycket att göra åt nu.. Har inte nån panik med att få ny jobb direkt, inskolning måste man hinna med först med Aimee. Ja slutar med föräldrapenning innan Aimee börjar på dagis. Vill spara på föräldradagar till sommaren för jag har nog ingen semester.

Och en sak till, Aimee ska få sin första kusin i december (kanske januari om bebisen inte vill komma ut, BF är den 25 dec) ska bli jätteroligt att bli faster! ;) Ja det är min bror och hans fru som ska få en julbebis. Jag längtar tills den dagen jag får sms att bebisen ankommit ;) Då kommer det en paket till er med posten!
Aimee hoppas nog att bebisen kommer ut på hennes födelsedag!

Nä nu ska jag nog göra något nytta medan lillen sover, sen blir det promenad innan lunchen..

Puss på er mina vänner som är utspridda över sverige (mellansverige till södra sverige)
saknar er så mycket!

11 november

När kommer snön igen? Det var för kort tid den stannade här.

Iförrgår var man i Ullared och shoppade med några vänner, det var riktigt trevligt. Aimee var jättesnäll!
Men lite jobbigt med mycket folk, fast det var en måndag och den 9onde.. Det var många som tog med sina småbarn dit, trodde det var bara vi som var "modiga" som tog med våra när det är svininfluensa som går. Såg iallafall inte nån som var sjuk där. Nästa gång när man ska dit så ska aimee nog gott stanna hemma och fixa nån som kan passa henne.
Åkte även lite "för sent" hem så Aimee fick sova för natten i bilen fast hon inte fått välling men det fick hon när vi var hemma igen för hon vaknade.

Folk frågar efter Aimees utveckling och sånt.
Så inlägget får handla om henne nu.
Hon har blivit 10 månader gammal, pigg och glad tjej. Men bestämd tjej är hon verkligen som hon fått från sin mamma ;)

Hon går hela tiden, idag såg man att hon kunde backa. Men annars tycker hon om att gå runt och dansa.
Tycker om att sitta hos mig och titta på djuren i en bok. Hon tecknade mus idag, såg så söt ut! Kan även säga tiger men inte riktigt med klohänder utan mest som '"fattig" med bägge händer.
Hon har nu 8 tänder, de 2 sista kom samtidigt under en vecka.
Håret börjar även växa. En riktig aktiv tjej är hon, hon försöker klättra upp på soffan, det dröjer nog inte länge tills hon kan. Men hon är duktig på att gå ner från soffan. förut kunde hon bara dyka ner. Hon rynker ofta på näsan på sista tiden men det har hon inte gjort igår och idag så kanske har hon precis slutat med det. det är så sött tycker jag. :D Hon har mycket ansiktuttryck, det var ju bra eftersom vi döva kör mycket med det ;)

Varit hos Martina och hon tog jättefina bilder på Aimee!


 


några till finns i hennes blogg. www.loveliii.blogg.se

Ok, nu ska jag nog plocka hår fr hundarnas öron. det behövs...annars blir de ju döva..haha nej men kan bli mycket bakterier och fuktigt om man inte gör något åt det.


Puss på er mina nära o kära!

.

RSS 2.0