rapport fr nävesta..

Tjo på er folket, allt har gått bra med oss allihopa..
Fick gäster onsdags och haft det fullt upp tills söndags då det var dopdags för Aimee..
Torsdags var man på idrottshallen och träffade en del folk, var väldigt kul!
Fredags var man o shoppade det viktiga inför dopet, vädret var inte på vårt sida.. regnigt..
Lördags var man hemma o fick besök av några tjejer vilket var kul! Sen sent på natten började jag baka o fick hjälp ( uppskattar det!!)
Ja söndags var det dopdags som sagt, det blev lyckat, gäster kom med glada humör och smörgåstårtan blev uppskattad med. Blev jättenöjd med alla presenter o pengar som Aimee fått..Jag, Bennie o gudmor (faster) Ida med Aimee och prästen Gunnar, ska få fler bilder så jag kan lägga in dom sen.. :D
Jag o vår sötast Aimee på dopfikat. Strax efter det somnade Aimee, ja det tog kraften ur henne, hon somnade även precis efter dopet blev klar och vi skulle stå och bli fotograferad. :D sötnöt!


Vill TACKA er som kom och närvarade vid Aimees dop. <3<3<3<3
Tack även till brorsa som skickade present via post! <3<3<3<3

Nu är vi helt nöjda och lugna igen, det var rätt stressigt innan..

Ok ska ut o åka till Marieberg och kolla lite, har en födelsedagspresent att inhandla till en vän.. <3
Inte hunnit med det innan..

puss på er mina nära o kära!

måndag

Torsdags var man på babycafe, många som kom. bara kul!

Helgen gick verkligen fort slut, fick besök av svärföräldrar och även Bennies lillasyrra Ida med hennes kille.
Fick en videokamera fr svärföräldrar som försenad födelsedagspresent vilket uppskattades av mej :D
Det blev full rulle med grävning (dränering och lite grusväg)
Varit på Kumla marknad en stund i fredags med Ida och Mathias o även 4 hundar. De har två hundar nu, den nya hunden Shaggy var riktigt söt! Stora öron och liten huvud som ser så oskyldigt ut!

Lördags var det lugnt och åkte till en möbelaffär med Ida och jag köpte band till videokamera i audio video i Kumla, sen invigde jag kameran härhemma..

Igår var jag hemma hos grannen o filmade henne när hon red. Sen hem en snabbis med att amma o packa sen iväg igen, denna gången till badhallen,ja babysim blev det.
Aimee fick även prova o dyka 2 ggr, det gjorde ont i mig att behöva dränka ner henne i vattnet. Gjorde det nog av grupptrycket, alla gjorde det så alla tittade på mig och undrade när jag skulle göra det.. Nåväl, Aimee tog det bra. Lite chockad var hon men gick över sen när hennes mamma gjorde glada miner mot henne.
Hem igen, oja hon var hungrig och trött. Lite potatis o palsternacka fick hon sen ammade jag henne tills hon blev mätt o nöjd.

Idag var vi på audiologen igen, ja det visade sig att Aimee defintivt har gravt hörselnedsättning /döv. Fick skriva på papper på att bli kontaktad av kurator osv för att komma igång med olika saker. Ska dit igen när hon blivit 6 månader för att testa igen, jobbigt för henne att bli testad så många gånger.

Imorgon blir det kanske till babycafe, beror på hur vi mår och jag har verkligen fullt upp nu innan helgen, ja det blir dressyrtävling för mig och Bonzai. Behöver ta det lugnt mellan varvet.


På onsdag kommer prästen hit och pratar om dopet, se hur lång tid det tar, hoppas att jag hinner åka iväg till sthlm så jag kan träna med Bonzai innan tävlingen börjar på lördag.
Ja så ni vet, är dålig på att blogga på sista tiden, men blir nog bättre efter dopet då det lugnat ner sig lite för oss alla. Men försöker så gott jag kan, så folk kan följa lite om vårt liv härhemma.

rapport fr Nävesta

Lite svalare ute, äntligen. Det har varit varmt länge nu och det syntes därute att det behövdes mer regn så hoppas det regnar mer sen. Tror det regnat lite i natt, såg det var lite blött på veranda.
Varit ute idag o krattat en massa, nä det tog kraften ur mig. Får be Bennie jämna ut lite mer så får jag finputsa lite innan vi lägger på gräsfrö.
Haft det mysigt i helgen med Jade som var här fr torsdags tills igår.Vi var ute mycket, fått lite färg. Folk vet ju hur mycket jag dyrkar solen.. Mina fld kom igår o hämtade Jade o gav Aimee nya kläder till sommaren.

Med lilltösen Aimee har det gått bra, hon lyckades åla sig fram på magen, oja rumpan var riktigt högt uppe. En tid framöver kommer hon kanske att krypa..Vem vet..
Smakportioner har det gått bra med, först testade vi med havregröt, ja det tog sin tid tills hon kunde äta det ordentligt. Idag provade vi potatis med majs (skippar all dessert och såna söt pure så hon inte skulle bojkotta alla annat viktigare mat), ja den slank ner fortare. Hon tyckte nog mer om den.Fortsätter med den tills helgen. Nästa smak blir nog potatis med palsternacka i helgen.
Hon greppar mer och mer på saker och tar dom i munnen.
Börjat med babysim, det var verkligen kul!Aimee såg ut att njuta.. Skulle det igen igår men struntade i det för att tolk kunde inte komma + de andra tjejer kunde inte komma. Men nu på söndag blir det av!


Nu i helgen kommer svärfar samt Ida o hennes fästman hit. Blir kul o träffa dom! Ett tag sen nu .
 nästa helg blir det ev tävling för mig med Bonzai. Se om jag blir utvalt, det är många i stallet som ville vara med. Längtat som fasen att få rida honom igen! Om det blir av så kommer jag nog inte kunna gå i några dagar..haha..

nästa inlägg blir det med bilder!

ha gott ni folket!

.

RSS 2.0