:)v 37 ( 36+6)

Imorgon v 38 (37+0)

Notera färgfläck på linnen, målat Aimees rum och soffbord idag ;)

Längtar efter att få träffa bebisen, men Aimees rum måste bara bli färdigt först att flyttas in ;)..

Tiden går så fort nu, helgen har redan passerat och vi har haft det riktigt trevligt därnere i Helsingborg, snarare i mosters sommarstugan i Linghult. Vi eldade och myste ihop vi 3 och hundarna..
Under dopet gick det så bra med kusinen Scarlett som var så snäll när jag bar henne. Är stolt gudmor till henne, ska absolut alltid finnas där för henne!

Träffade även Sofia m fam och även Joa, alltid roligt o återse dom! Blev mycket prat och skratt, mest åt barnen som busade.

Sen hann vi med Ullared på hemvägen, snälle maken som var helt nöjd oxå..Skönt! Se när det blir nästa gång, troligen nästa år!

Blir nog ingen resa till Leksand i helgen, lite jobbigt med lång bilresa igen och jag får ofta sammandragningar som bara blir obehagliga så det är bättre o ta det lugnt. Bennie vill också gärna åka till Sthlm för det är polisauktion i helgen. Så det blir nog i Bålsta vi kommer att vara i helgen istället när det bara tar halva tid om man jämför att åka till Leksand,och så blir Aimee nog stulen av hennes gudmor ;) Behöver nog vila mig en del så man inte får sammandragningar så ofta.

Ok, ska nog snart göra iordning Aimee så man kan åka o lämna henne på dagiset, glömde nämna att jag var nämligen hos en vän igår och fick bära hennes söta son som blir 1 vecka gammal idag! ;) Längtar ännu mer tills vår bebisen kommer ut till världen!


Puss på er mina nära o kära!

måndag..

Ny vecka, nya tag ;)

Imorgon ska hundarna till veterinären, Bubbel för sin vaccin sen Ronja för kontroll av hennes bakdel, bakknä osv.. Och så ska airbagen äntligen kopplas bort så Aimee kan sitta på framsäte och vara med mer.

Känner mig rätt slutkörd ofta och hoppas man slipper sån höstdeprimission..Det visade minusgrader nu imorse när Bennie åkte till jobbet.. Mycket på gång på helger i oktober också som man inte ens vet om man orkar.. Men SKA åka ner till Helsingborg i helgen! Vill träffa min släkt och så några vänner ska man oxå hinna och träffas i helgen ;)

Bennie har nu också blivit farbror för första gången till hans bror Roberts tös som nog ska heta Lea. Hon tittade ut i fredags, det är så roligt med fler kusiner till Aimee, en till väntas komma ut i februari..Bennies syster denna gången!

Det närmar sig även för mig med, 37 dagar dit till Bf, men får se när bebisen vill kika ut..
Är verkligen nyfiken vad det blir för kön och om bebisen påminner om Aimee eller helt olik.. ;)

Ok ska nog lägga mig i soffan och mysa med lilltösen en stund..Hon ville propt vara uppe halv 6 i morse.. Det visade sig sen att hon var bajsnödig, haha men efteråt kunde hon inte somna om.. Blir troligtvis lång lunchlur för oss idag ;)


puss på er!

.

RSS 2.0