ej kontakt m omvärlden..

Bojkotta telefonen och alla välmenande SMS Jag slutade att kommunicera med omvärlden. Under normala omständigheter njuter jag av att fördriva tiden med vänner, men jag blev helt enkelt så trött av alla välmenande (och irriterande!) sms och facebookinlägg från vänner som ville höra om något hade hänt. Varför fattar folk inte att man helt enkelt skickar ett sms, när någonting händer? Dessutom hade jag varken något intressant att berätta eller lust att höra om deras liv, när det är så här..

Med på köpet så får man jädrans ont i ryggen, har varit och besökt förlossningsavd pga mindre rörelser fr bebisen och kollat med ultraljud, allt såg bra ut. Huvudet ligger nere och är redo säger dom, haha tänkte jag bara. Så har jag hört flera gånger nu. Ctg-datorn var nyare än vad det var för 2 år sen. Hjärtslag var det härligt o se på, men vill hellre träffa bebisen.
Om man inte vill ha kontakt med omvärlden så kommer det bara sms eller inlägg om man nu åkt in, så därför kommer jag in då och då för att tysta folk med att jag är hemma fortfarande med den gigantiska magen som jag nästan avskyr nu ;)

Har ju också en snart 2 åring hemma så det blir aldrig lugnt hemma.

Ok, det var nog allt. Skriver nog inte mer i bloggen förrän allt här är över..

.

RSS 2.0