söndag

Hemma nu från Häggeby, haft det mysigt hela helgen. Prästen som döpte Lea hade vigt oss för 4 år sen, han mindes oss tydligt, det var kul! Nu är det bara en dop kvar nästa helg sen är det nog inga fler vi är bjudna till.

Blir kul med skåne i midsommar, men det beror också på om vi hunnit få vattkoppor så stannar vi hemma men hoppas vi får det efter helgen istället :)
Jade är numera hemma hos föräldrar nu och kommer tillbaka hit på onsdag.

Man har fått ett så stort sug att sy kläder, mestadels till barnen. Men måste bara hitta en ställe där man kan ställa symaskinen som kan ligga kvar så det blir lättare att fortsätta om man måste avbryta eller något. Annars tappar man snabbt suget igen. Inte roligt att plocka ner och upp igen flera gånger.
Ska även kolla i tradera och förhoppningsvis hitta symönster..

Med barnen är det bara fint, de e nöjda att vara hemma, leker med sina leksaker som de saknat (: Bianca håller på att få tandsprickning, man ser tanden precis under huden..

Aimee är väldigt duktig med att vara blöjfri, både dagtid och nattetid. Vi tog en precis rätt tillfälle då allt gick så lätt och smidigt.


Nu ska jag nog kolla i kylen o frysen efter något ätbart som vi kan få i oss till middag idag. Glömt vad vi har hemma :) Imorgon kommer ny vecka med Linas matkasse, den sista innan sommaruppehållet..Blir spännande!!
FowZie ♥ ~ pojkfixerad Eskilstunabo
2011-06-19 @ 17:37:09
URL: http://feliciaaulen.blogg.se/

kläm till med några frågor nu!

SISTA HALVTIMMAN AV FRÅGESTUNDEN

Sofia, Devins & Daisys mamma
2011-06-19 @ 19:00:35
URL: http://mujerguapa.blogg.se/

Hoppas att ni kommer, om vattkoppor inte dyker :) Åh Bianca får snart tand, spännande.. Jag undrar om Daisy skulle få lika tidigt som Devin eller ej.. hihi, hon stoppar in handen i munnen typ hela tiden nu och dreglar jättemycket!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

.

RSS 2.0