fredag!

Fredag idag, skönt med helg när alla är hemma osv. Men ska ändå dra idag till stockholm. Till mina föräldrar, ett tag sen man var där sist. Blir där i en vecka nu istället för 2 veckor, blev förkortat pga lillsis som fick magsjuka så man stannade hemma istället.

Ska snart väcka maken så han kan se över flickorna när jag städar ur bilen och packar det vi ska ta med, blir nog mycket packning. Hoppas man inte glömmer bort något iallafall.

Iförrgår köpte maken blöjor till Bianca, jag bad om Icas, nu såg man att de bytt till SÄMRE och MINDRE fast det är samma nr 3???
Ska nog kika in i Ica under veckan och tjuvkika i paketet efter den gamla grönrandiga blöjor.. Den nya är mindre och kommer nog att läcka.. Bläh..Ska ju kunna använda till 8 kg, Bianca har inte nått dit än hoppas jag! :)

Igår fick Sofia sin efterlängtade Daisy, skönt för dom att allting är över nu fast jag haft det jobbigare med övertid ;) Jag är visst född till att bära bebisar i magen! Längtar efter förlossningsjournalen, inte fått hem den ännu.. Måste ringa sen när jag är hemma igen och kolla om de har fått in beställning..


Kommer nog kanske inte vara inne lika flitigt hemma hos mina fld som härhemma så ni vet ;) Men kan alltid nå mig via mobilen om det skulle vara något eller om ni saknar o prata lite med mig ;)

Ha en härlig helg + vecka ni!
 
Puss på er mina nära o kära!

selin
2011-02-18 @ 11:55:58
URL: http://lukenda.blogg.se/

Ser fram emot att träffa dig snaart! ;) Puss!

Millah
2011-02-18 @ 15:39:39
URL: http://millahoman.blogg.se/

Hej... Allt bra?

Jag har igång massa roliga tävlingar & det kommer in nya titt som tätt!



Du hittar tävlingarna här---> http://millahoman.blogg.se/2009/august/tavlingar.html



Ta hand om dig =) Kramar // Millah

Pernilla
2011-03-03 @ 10:21:02
URL: http://lillapia.blogg.se/

Å så roligt att vi båda vann :).

Grattis till dig med.

Kram




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

.

RSS 2.0