torsdag

bör egentligen inte sitta här o surfa, ska baka lite så man har något att bjuda på gäster som kommer senare idag ;)

kommer in i v 40 (39+0) idag, undrar nu när bebisen har tänkt komma ut. Vore skönt med ett bestämt datum så man kan planera mer ;)

magen hänger rätt bra nu, skönt o andas perfekt igen ;)
I helgen ska man nog ta det lugnt och ev träffa lite vänner så man kan fördriva på tiden

Bubbel har det bra nu, varit på långpromenad igår med Elenor, Nicole och hunden Alfred. Det funkade bra med Bubbel och Alfred, de skuttade i snön.. Bubbel blev rätt trött efteråt, lite dålig kondis nu men ska bli bättre när jag fått ut bebisen ;) Han behöver komma i form igen, bra när de börjar bli äldre också. Bubbel var så nöjd med allt igår, ligger nu i soffan och sover, solen skiner på honom..Skönt med lite värme tycker han nog..

Men när man kom hem så fick man så jädrans ont i blygdbenet och i högra häl..Går nog snett och som en pingvin när det trycker på därnere..

Nä nu måste jag gå o kolla i kylen vad för ingredienser man har så man vet vad man kan baka ;)

Puss på er mina nära o kära!

Elenor & Nicole
2010-11-11 @ 14:37:23

Tack för igår! <3 vi kan göra det igen snart när d har fått bebisen så kan vi gå med vagnar :) Kanske cecilia kan följa med också? :) det ska bli skoj! Puss!

Sofia
2010-11-11 @ 21:43:23
URL: http://bombo.blogg.se/

tack för fika, mysigt! flickorna hade det skoooj! härligt att se. Ja din mage hänger rätt bra, kom ut bebisen, gör martina glad, kom i förtid, haha. kraaaam!

malin
2010-11-14 @ 01:00:44
URL: http://mallie.blogg.se/

längtar! <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

.

RSS 2.0